Eskilstuna Elektronikpartner

Elektronikpartner har sprängt 100-miljonersgränsen

Mikela Joki säger till Affärsliv;
- Det är en stolthet i att ha kommit över 100 miljoner i omsättning. 
Företaget kommer att bygga ut fastigheten på Gustafsvägen med 1000 kvm och bedömningen är att de kommer att mer än dubbla produktionskapaciteten.

Läs mer

Innovatörer vill lyfta låsstaden Eskilstuna

Företagsaffär banar väg för storsatsning på elektromekaniska lås.
Innovatörerna Mikael Joki och Håkan Nordvall för en satsning för att få upp försäljningen av lås från Eskilstuna.
- Det här är en jättemöjlighet för Eskilstuna att leva vidare som låsstad, säger Mikael Joki, i en kommentar till tidningen.

Läs mer på ekuriren.se (Plus-kund) eller i Eskilstuna Kuriren 2016-09-19

Eskilstuna Elektronikpartner investerar i en ny maskinpark

Investeringen görs för att tredubbla kapaciteten i den maskinella monteringen. Målet är att öka omsättningen med nästan det dubbla, till 100 miljoner kronor. Parallellt med investeringen genomförs rekrytering av nya ingenjörer.

Mikael Joki, VD säger till Affärsliv.biz att, -"Det är extremt viktigt att vi stärker upp relevant kompetens i företaget och investerar i kunskap".

Läs artikeln i Affärsliv.biz, e-tidning 

Söker nya vägar i vården - Större kundkrets ska lyfta Eskilstuna Elektronikpartner

Innovationsdelen är tung i Eskilstuna Elektronikpartner, Eepab, och årligen pumpas det in flera miljoner kronor i investeringar. VD, Mikael Jokis tydliga innovationsfokus placerar bolaget i elektronikens frontlinje. Bland annat har de inom hälsorobotiken, bidragit till Bestic AB:s produkt Mathjälpen, som är tänkt för dem som inte kan använda sina händer att äta med.
Eskilstuna Elektronikpartner har med  KTH och Mäladalens Högskola,samabete om utbildning som går i båda riktningarna och de är därmed med och formar framtidens teknik.

Eskilstuna Elektronikpartner tar matchen - gör ni?

Eskilstuna Elektronikpartner AB har 42 anställda och arbetar med utveckling och tillverkning av kundanpassad elektronik till industri och fordon.

De gör produkter för morgondagen

Mikael Joki, VD för Eskilstuna Elektronikpartner AB, kammade hem priset för årets innovatör på Eskilstuna Marknadsplats den 29 februari.

Personalen är en del av innovationsarbetet och alla är delaktiga i den affärsmässiga framgången. 

Subscribe to RSS - Eskilstuna Elektronikpartner