Eskilstuna Kombiterminal

Byggrekord i logistikparken

Intresset för Eskilstuna Logistikpark är större än någonsin och flera spännande projekt drog igång under 2018, Två nya företag har också etablerat sig på flygplatsen.

Kombiterminalen fortsatt ledande

Eskilstuna Kombiterminal fortsätter att vara ledande i Stockholm-Mälarregionen. Det visar tidningen Transportnytts årliga undersökning av landets kombiterminaler.
Undersökningen visar också att Eskilstuna Kombiterminal är en viktig anläggning även i ett nationellt perspektiv där det bara är tre anläggningar som har en större volym, nämligen Nässjö, Göteborg, och Gävle Hamn.

Läs hela artikeln i Eskilstuna Kuriren 2015-05-22

Järnvägen är Eskilstunas trumfkort

Eskilstuna har stora möjligheter att utvecklas som logistikcentrum. Den största orsaken är att staden har järnvägsförbindelser i fyra väderstreck och en välplacerad kombiterminal. Det visar en ny rapport.

Eskilstuna kommun presenterade förra veckan ett utdrag ur rapporten "Eskilstuna logistikregion och etableringsort". Enligt rapporten bidrar den välplacerade och väldesignade kombiterminalen till att göra Eskilstuna till en attraktiv stad för logistikorienterade företag.

Subscribe to RSS - Eskilstuna Kombiterminal